Over ons

EcoXtra levert een ruim assortiment aan duurzame, hoogwaardige industriële reiniging en smeringsproducten.

Wij zijn gespecialiseerd in ontvetters, ontkalkers, ontstoppers en vele andere reinigingsproducten. Voor alle voorkomende vervuilingsproblemen bieden wij wel een oplossing. Onze producten zijn milieuvriendelijk en speciaal afgestemd op de specifieke reinigingsbehoefte in elke industriële werkomgeving, zoals chemie, food, automotive, bouw, agrarisch, metaal, non-profit en de grafisch industrie. Verder houden wij ons bezig met de ontwikkeling en marketing van milieuvriendelijke reinigingsproducten en hoogwaardige universele smeermiddelen. Binnen dit vakgebied streven wij ecologische en biologische vernieuwing na. Er zijn een aantal spectaculaire vindingen toegepast die gezorgd hebben voor topkwaliteit en tevens voor een uitermate vriendelijk karakter voor mens, milieu en materiaal.

Product en Ontwikkeling
We maken gebruik van een laboratorium en deze zijn met name gericht op nieuwe innovatieve ontwikkelingen en kwaliteit, elke keer opnieuw opzoek naar nieuwe grondstoffen voor bestaande en nieuwe toepassingen en steeds in overleg met (potentiële) relaties zoekend naar milieuvriendelijke vervangers zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het reinigen en/of smeren. Op verzoek van de klant kunnen wij ook custom-made producten aanbieden, productontwikkeling is één van de speerpunten is van onze onderneming.

Een hoge onderscheidende kwaliteit, professioneel advies, klantvriendelijkheid en uitstekende service, dat is waar EcoXtra voor staat!